SINTERKLAAS BIJ U THUIS


Huisbezoek van Sinterklaas en Zwarte Piet.

Sinterklaas thuis op bezoek, wie wilt dat nu niet? Het Sinterklaasfeest is het feest waar ieder kinderhart (en ook menig volwassen hart ) sneller van gaat kloppen. Sinterklaas komt met twee Zwarte Pieten. En neemt dan natuurlijk plaats op de speciale stoel van Sinterklaas. Daarna zal hij op basis van de door U aangeleverde informatie een verhaal, in zijn eigen woorden, vertellen over het kind of kinderen. De Pieten houden intussen de kinderen ook bezig.

Na een boeking wordt U informatie gemaild over het huisbezoek van Sinterklaas. Hierin staat o.a. welke informatie wij vooraf van u willen ontvangen, tips over hoe U samen met de kinderen het bezoek kunt voorbereiden en hoe U de Sint het beste kunt ontvangen. Sinterklaas zal ongeveer 20 minuten aanwezig zijn.


Alleen Zwarte Pieten op Huisbezoek?

Sinterklaas heeft het natuurlijk erg druk rond 5 december, soms zelfs zo druk dat hij zélf niet kan komen. In zo'n geval stuurt hij 2 van zijn beste Zwarte Pieten erop af. De Pieten komen met, bijvoorbeeld, de cadeautjes binnen en zullen de kinderen bezighouden met het uitdelen daarvan en samen Sinterklaas liedjes zingen. De Pieten zullen ongeveer 20 minuten aanwezig zijn. Bij een boeking s.v.p. vermelden dat U alleen Zwarte Pieten wenst. Het bezoek is inclusief strooigoed.

 

 
Sint