DE SINTERKLAAS VOOR HOORN EN OMSTREKEN


Met ruim 10 jaar ervaring verzorgd de Hoornse Sinterklaas Centrale o.a. intochten voor stad, dorp of winkelcentra maar ook bezoeken wij bedrijven, scholen en instellingen. Ook kunt u ons inhuren voor promotionele activiteiten voor o.a. winkels. En natuurlijk bezoeken wij u graag bij u thuis.

Huis Bezoek Bedrijfsbezoek Intocht foto's

De Hoornse Sinterklaas centrale verzorgd o.a.:


Sinterklaas en zijn Pieten bij u thuis

De Hoornse Sinterklaas Centrale bezorgd U een ouderwets gezellig bezoek bij U thuis. U kunt ons boeken voor de periode tussen 12 november en 5 december. De Sint en 2 Zwarte Pieten komen bij U op bezoek op de met U afgesproken tijd. Zet u de Sinterklaasstoel en de chocolademelk alvast maar klaar ! Voor de pepernoten zorgen wij .

Een bezoek rond de Sinterklaas tijd maakt het Sinterklaasfeest echt onvergetelijk. De kinderen zullen er nog lang over napraten.


Boeken en afspraken maken

Klik op de link links om te boeken. Zodra uw aanvraag bij ons binnen is krijgt U zo snel mogelijk een bevestiging. Wij zullen eventueel met U de bezoektijd doornemen i.v.m. de te rijden route.

Nadat de boeking is ontvangen en bevestigd, ontvangt u van ons een informatie formulier per e-mail. Hierin staat o.a. welke informatie wij vooraf van u willen ontvangen, tips over hoe u het bezoek zelf, met de kinderen, kunt voorbereiden en hoe u het beste de Sint kunt ontvangen.

Sint en Piet drinken geen alcohol !! Maar een glaasje 'prik' (met een rietje) is natuurlijk altijd welkom.


 
Sint